Трима мъже, една любов


Когато се запознават преди девет месеца те са конкуренти и в главите им се въртят всевъзможни сценарии за това, което ги очаква. И тримата са високи, добре изглеждащи, готови са винаги да спорят, а първата цифра от възрастта им е 3.

Може да се каже, че я обичат със страст, с която само се обича и докосва жена. 

Кулинарията, кухнята, добрата храна... 

Среща ги популярното състезание MasterChef на bTV.  Битките, в които влизат са дълги, напрегнати и изтощителни, а снимачният ден продължава понякога и след полунощ. И тримата си имат свои професии и за тях това начинание е както предизвикателство, така и голямо изпитание - за умения, нерви, приятелства. То е изпитание и за всички техни близки и колеги, които рядко ги виждат в продължение на месеци. На финала, двама от тях влизат в десятката на MasterChef, а Николай даже се класира в тройката, което е сериозен успех на фона на огромната конкуренция.


Даниел Радойков, Николай Немигенчев и Кольо Минчев от преки конкуренти в един момент се превръщат в първи приятели и съмишленици. Още по време на снимките те измислят почти на шега бранда ManInTheKitchen, който впоследствие придобива популярност и още първите им гости са актьорите от сериала "Скъпи наследници". Приготвят им нестандартни бургери на връх Великден, буквално на снимачната площадка.


село Бели Вит. "Още малко и ще дойдат приятелите..."

Първото официално събитие на ManInTheKitchen  се състои на 20 май 2018 в The View с една вечеря почти сред облаците над София. Там те безапелационно покоряват публиката с подготвено с много фантазия четиристепенно меню и забавни игри, с които увличат всички гости. Дори и децата.




Любовта на тримата към кулинарията е повече от силна. Очите им светят, когато обсъждат новото си меню, демонстрация или когато говорят за своите вдъхновители. Забелязала съм, че се разбират дори с поглед. Веднъж се озовах с двама от "мъжете в кухнята" в една кола в центъра на София, докато пътуваха към някаква премиера. Даниел караше, а аз виждах на светофарите как момичета ги разпознават и се побутват развълнувано. Николай, седнал на задната седалка, през цялото време пишеше нещо на телефона си, не забелязваше нищо около себе си. Бях убедена, че си чати с фенове, докато не го чух да казва: "Дани, току-що нахвърлих следващото ни меню, деветстепенно... Какво ще кажеш?".

Ако се питате къде са тримата в момента и какво подготвят, ще се опитам да ви отговоря. IT консултантът Даниел Радойков внедрява Business Intelligence система в застрахователна компания, Кольо Минчев е в Ню Йорк на кулинарно изложение, а Николай Немигенчев ако не е във фитнес залата е много вероятно да работи върху някой договор.


Храната на тези трима мъже винаги е ужасно вкусна и няма как да е другояче,
защото най-важната ѝ съставка е - НАПРАВЕНО С ЛЮБОВ.



P.S. Всички събития, в които предстои да участват, както и техни авторски рецепти може да следите на сайта: https://www.meninthekitchenweb.com/


Снимките са на Хара Нурин или взети от страницата на Men In The Kitchen във Facebook.